Август
[08.08.2014год.]Вест Одлуката на Аеродром падна во вода - Нема да се казнува за шетање миленици без маска
[08.08.2014год.]Република Во Аеродром нема да се казнува за шетање миленици без маска
[08.08.2014год.]Канал 5 Само агресивните раси на кучиња ќе носат маски
[08.08.2014год.]Нова Македонија Само агресивните миленици ќе носат заштитни маски
[08.08.2014год.]skopjeinfo.mk Мирните кучиња не мора да носат маска
[08.08.2014год.]delcevodenes.mk МВР се согласи: Само опасните кучиња треба да носат маски
[07.08.2014год.]Фактор МВР се согласи: Само опасните кучиња треба да носат маски
[07.08.2014год.]plusinfo.mk И МВР се согласува дека само опасните кучиња треба да носат маски
[07.08.2014год.]dnevnik.mk Мирните кучиња не мора да носат маска
[07.08.2014год.]Фокус МВР: ЗАШТИТНИ МАСКИ САМО ЗА АГРЕСИВНИТЕ ДОМАШНИ МИЛЕНИЦИ
[07.08.2014год.]Фокус ЗДРУЖЕНИЈАТА АПЕЛИРААТ: КОГА ВЕЌЕ КАЗНУВАТЕ СОПСТВЕНИЦИ НА КУЧИЊА, ИЗГРАДЕТЕ ПАРКОВИ ЗА МИЛЕНИЦИ!
[07.08.2014год.]petsportal.mk МВР: заштитни маски само за опасните миленици
[07.08.2014год.]lokalno.mk МВР се согласува дека само опасните кучиња треба да носат маски
[06.08.2014год.]plusinfo.mk Општина Аеродром заржа, кучињата и газдите под стрес
[05.08.2014год.]faktor.mk Анима Мунди од министерката Јанкулоска бараат да се преиспита одлуката за маски за кучињата
[05.08.2014год.]novatv.mk Анима Мунди до Јанкуловска: преиспитајте ја одлуката за маски за кучињата
[05.08.2014год.]plusinfo.mk Анима Мунди бара само опасните кучиња да мора да носат маски
[04.08.2014год.]petsportal.mk Од денеска во Аеродром кучиња не смеат да шетаат без маски
[04.08.2014год.]vistina.mk Или маски на кучињата, или казна до 400 евра
Јули
[04.08.2014год.]vistina.mk Или маски на кучињата, или казна до 400 евра
[31.07.2014год.]popularno.mk Општина Аеродром: Од 100 до 400 евра казна ако го шетате домашниот миленик без маска
[29.07.2014год.]Вечер Аеродромци мислете му ја, ставете маска на кучињата или спремајте 400 евра за казна!
Јуни
[29.06.2014год.]ТВ Сител Обука за статусот и заштитата на животните
[29.06.2014год.]MAXIM Кои се законите и казните за насилство врз животните?
[29.06.2014год.]Курир Обука за статусот и заштитата на животните
[29.06.2014год.]Lider Обука за статусот и заштитата на животните
[29.06.2014год.]a1on.mk Обука за статусот и заштитата на животните
[29.06.2014год.]Press 24 Обука за статусот и заштитата на животните
[29.06.2014год.]Канал 5 Обука за статусот и заштитата на животните
[29.06.2014год.]24 ВЕСТИ Обука за статусот и заштитата на животните
[29.06.2014год.]telegraf.mk Обука за заштита на животните
[04.06.2014год.]a1on.mk Заедно за животните, заедно за граѓаните: Да се престане со труење на животните!
[04.06.2014год.]plusinfo.mk ГАЛЕРИЈА Масовни труења на животни во Велес, Струга, Охрид и други градови
[04.06.2014год.]press24.mk ВОЗНЕМИРУВАЧКО ФОТО: Масовно и безмилосно убивање на животни во Македонија
[04.06.2014год.]sky.mk МАКЕДОНСКИ ХОРОР: ЌЕ ВЕ РАСПЛАЧАТ ОВИЕ ФОТКИ - Еве што му се случи на мачињата и кучињата во СТРУГА, ОХРИД и регионот!
[03.06.2014год.]www.ohridnews.com Охриѓани дискутираа за деценискиот проблем со бездомните животни